Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 22 грудня 2017 р.

ТИЖДЕНЬ ПРАВА В БІБЛІОТЕЦІ.

З 4 по 10 грудня 2017 року в Україні пройшов Всеукраїнський Тиждень права. Він запроваджений Указом Президента України від 8 грудня 2008 р. №1149/ 2008 з нагоди 60-ї річниці проголошення Загальної декларації прав людини. Проведення Тижня має на меті підвищити рівень правової культури населення, а також поінформованість громадян щодо їхніх конституційних прав та обов’язків, можливостей їх реалізації та захисту.
Лохвицька  районна бібліотека для дітей щороку долучається до проведення Тижня права, популяризуючи літературу правової тематики.
7 грудня в актовому залі Лохвицької ЗОШ №3 провідним бібліотекарем Потрапелюк Л.І. спільно з працівниками Лохвицького бюро правової допомоги – начальником відділу Туник М.І. та фахівцем із соціальної роботи з суб’єктами пробації Козленко А.М., для учнів 7-9 класів проведений урок права «Правова свідомість і правова культура підростаючого покоління». На дану тематику учні прослухали правознавчу бесіду. Також була проведена тест-гра «Права і ми».     

В читальному залі районної бібліотеки для дітей оформлена книжкова виставка-подорож по сторінках законів «Мову закону вивчати і знати».               


Немає коментарів:

Дописати коментар