Шукати в цьому блозі

понеділок, 25 січня 2021 р.

НОВІ КНИГИ ДЛЯ МАЛЯТ.

 

                                   НОВІ  КНИГИ ДЛЯ МАЛЯТ.

Дорогі наші маленькі читачі! До вашої уваги подаємо книжкові новинки,які надійшли у фонд нашої книгозбірні.

Крамаренко,Надія  Казкові пригоди в звичайному лісі./Текст.:п'єси для дітей / Н.Крамаренко.- Гадяч: видавництво  «Гадяч», 2019.- 48 с.

До книги ввійшли п'єси для дітей дошкільного віку «Хитра лисичка», «Де найкраще жити», «Поради мудрої сови», «Бережіть ліс» та інші. Книга зацікавить не тільки малюків, а й вихователів дитячих садочків. Її можна використати для постановки лялькових вистав та для підготовки дитячих ранків.

Сердюк,Віктор  Стежками Флоренції, або Випадок на Ульчиній  галявині: значно більше ніж казка./Текст/В.Сердюк.- Полтава: Дивосвіт,2020.- 136 с.

Ця диво-книга написана відомим полтавським письменником Віктором Сердюком та прикрашена чудовими ілюстраціями знаного художника Михайла Шлафера. Від інших книг відрізняється тим, що змальовані в ній події відбуваються не в якійсь вигаданій країні, а поруч , у добре знайомих полтавцям місцях – Полтавському міському парку. Герой цієї оповіді – школяр Мишко із 4-Б класу.Через свої витівки він перетворився на маленького гнома, який мандрує карколомними стежками дивовижної країни Флоренції. Він потрапляє в неймовірні пригоди, завдяки яким змінюється сам:  бешкетник і забіяка стає захисником добра і справедливості, навчається любити природу і піклуватися про неї.

Снісаренко, Надія  У дружбі добре жити,/Текст.: Вірші для дітей.- Гадяч: видавництво «Гадяч»,2020.- 40 с.

Онищенко, Ганна  Новорічні пригоди Морозенка./Текст. Вид.2/ Г.Онищенко.-К.: Саміт-книга, 2017.- 80 с.,іл.

Ця книга для тих, хто вірить у дива. На її сторінках  на читача чекає цікава і пізнавальна подорож юного Морозенка. Під час своїх мандрів він шукає найкрасивішу ялинку, знайомиться з цілим сімейством Дідів Морозів. На читача чекає розповідь про традиції святкування Нового року з усього світу.

Пустовгар,Галина  Нащо равликові хатка?/Текст.:Вірші, проза/Г.Пустовгар.- Полтава: Полтавський літератор,2019.-32 с.

Позитивні, повчальні та пізнавальні, не позбавлені гумору віршики познайомлять малечу з правилами поведінки, азами нотної грамоти, назвами тварин і птахів. А казки-оповідання із яскравими сюжетами змусять поміркувати над, здавалося б, повсякденними речами і явищами.

Пропонуємо вам незвичні книги – казки з доповненою реальністю. Казка оживає з додатком WowBox AR. У книгах «оживає» обкладинка та 5 ілюстрацій, позначених спеціальною міткою. З героями книги можна гратися, робити з ними фото та знімати відео, а також слухати казку на доступних мовах.

Перро, Шарль  Кіт у чоботях/Текст.: Казка з доповненою реальністю/Ш.Перро; пер з фр.- К.:Меджик-букс,2018.-40 с.: іл.

Найвідоміша казка про пухнастого домашнього улюбленця. Завдяки своїй винахідливості Кіт, що вміє розмовляти та носить чоботи, допомагає своєму господарю не лише позбутися злиднів, а й знайти своє кохання та отримати пів королівства.

Перро, Шарль  Спляча красуня/Текст.: Казка з доповненою реальністю/ Ш.Перро; пер з фр.- К.: Меджик-букс,2018.- 40 с.: іл.

Чарівна історія, що століттями вчить вірити у відсутність безвихідних ситуацій: закляття навіть найлихішої феї можна пом'якшити, сміливість та наполегливість проведе через найглухіші хащі, а справжнє кохання переможе злі чари.

Після кожної казки наведені питання для роздумів, фантазій та ігор, а також поради батькам.

                         Підготувала Т.Грипась, провідний бібліотекар ПБ Лохвицької ОТГ




Немає коментарів:

Дописати коментар